top of page

Goed Geschreven

Sprekende teksten

Die ervoor zorgen dat jij opvalt en aan de top komt

IMG_9950_edited.jpg

Goed Geschreven

Goed Geschreven
is gespecialiseerd in:
 • Webteksten
 • Storytelling
 • Blogteksten

T

Tarieven

Wellicht ben jij nog in de veronderstelling dat een tekstschrijver heel duur is en dat jij je dit niet kunt veroorloven, maar heus, het zal je alles meevallen.

Ik weet dat dit oubollig klinkt of lijkt op het eeuwige wijzende vingertje, maar het is echt een gemiste kans als jouw klanten weglopen naar de concurrent of jou minder serieus nemen omdat ze zich ergeren aan slecht lopende teksten of teksten met taalfouten. 

Misschien denk jij dat dat jou dat niet zal gebeuren en dat jouw klanten écht voor jou kiezen en jouw minder sterke punten, zoals schrijven, taal en grammatica op de koop toe nemen, maar dat is helaas niet zo.

Dus nee, als jij een tekstschrijver inhuurt, mij of een ander, zul je daar niet op leeg lopen.

Je zult er écht beter van worden. Beloofd.

Een tekstschrijver inhuren is een kleine investering,
die jou en je bedrijf veel voordelen gaat opleveren


Een tekstschrijver schrijft jouw teksten zo, dat ze prettig lezen, foutloos zijn, SEO-proof zijn en jou voordeel opleveren. Met verse content op je website ben je aantrekkelijk voor zoekmachines. En zoekmachines die jou goed kunnen vinden, leveren jou klanten op.

Neem een strippenkaart of abonnement, en wees altijd
verzekerd van verse content

Uurtarief:

Mijn uurtarief bedraagt grofweg € 69,=
De hiernaast genoemde tarieven zijn hier dan ook op gebaseerd. De strippenkaart tarieven leveren jouw als klant een korting van minimaal 20% op.
Als jij maatwerk wilt, zoals advies, ontwerp, een website, uitgebreide opmaak, een zoekwoorden onderzoek of als er ook research verricht moet worden voordat ik jouw tekst schrijf, zal ik een opgaaf doen van het geschatte aantal uren dat benodigd is om de klus te klaren. Mocht dit gaandeweg bijgesteld moeten worden, dan zal dit altijd in overleg gaan.

Redigeren:
Voor het redigeren, dus puur grammaticaal nakijken en corrigeren van teksten, reken ik € 8,= per 1000 woorden voor teksten vanaf 5000 woorden. Voor teksten van 0 tot 4999 woorden is het tarief € 10,= per 1000 woorden.

Teksten bij voorkeur aanleveren als tekstbestand of document zonder (actieve) opmaak.

Herschrijven:
Als teksten geredigeerd en herschreven moeten worden aan de hand van een bestaande tekst en er geen nieuwe informatie aan toegevoegd hoeft te worden, reken ik € 89,= per 1000 woorden. 
Hiervoor worden waar nodig kromme zinnen herschreven, informatie in logische volgorde geplaatst etc. Teksten bij voorkeur aanleveren als tekstbestand, of document zonder (actieve) opmaak.

A4 / 500 woorden tarief:

Wil je eenmalig een nieuwe unieke tekst laten schrijven, of wil je eerst eens kennismaken met mijn schrijfstijl, voordat je besluit een strippenkaart aan te schaffen?  

Ik schrijf zowel informatieve als creatieve teksten over elk gewenst onderwerp en voor elke gewenste publicatie.
Voor websites, nieuwsbrieven, mailing, folders, presentaties etc. 


Lever het onderwerp en de informatie aan waarvan je wilt dat die verwerkt wordt, geef voor content teksten aan op welke zoekwoorden je graag gevonden wilt worden en ik schrijf een SEO-proof tekst voor je.

Mijn tarief voor unieke teksten, die ik speciaal op jouw verzoek schrijf, gebaseerd op de informatie die jij mij verstrekt, bedraagt € 69,= per 450 woorden / per uur.

€ 69,-- is het minimum tarief mocht een A4 minder woorden bevatten.
Aanpassingen na oplevering worden volgens het uurtarief berekend per 15 minuten.

Teksten boven de 450 woorden worden naar rato berekend. 

Media-abonnement:

Schrijf jij graag zelf je berichten voor sociale media maar wil je daar wat hulp bij of feedback ontvangen? Sluit dan een media-abonnement af. Ik volg dan de berichten die jij plaatst via de sociale media en geef jou 1x per week feedback en tips. Ik vertel jou wat je zou kunnen verbeteren, ik signaleer eventuele taalfouten en geef jou tips hoe jouw berichten nog beter zouden kunnen scoren.
Zo leer jij gaandeweg zelf betere berichten te schrijven en behaal je meer winst.
Een media-abonnement kost € 4,= per week en wordt aangegaan voor een periode van minimaal 13 weken (3 maanden) 

 

Strippenkaart:

Het strippenkaart principe is bedoeld voor klanten die regelmatig (kleine) opdrachten hebben. Er wordt éénmalig een tarief in rekening gebracht, dat in etappes opgemaakt kan worden.
Er zijn twee soorten strippenkaarten:
Een kaart met 10 verbeter-strippen à € 179,= en een kaart met 5 schrijf-strippen à € 275,=

Verbeter-strippen:
Deze kun je inzetten om bijvoorbeeld jouw Instagram en/of Facebook berichten te laten corrigeren en herschrijven en/of de grammatica en zinsbouw wilt laten nakijken, jouw nieuwsbrief wilt laten aanpassen etc.
Deze dienst is vooral bedoeld voor kleine ondernemers die zo nu en dan behoefte hebben aan een professioneel oog dat hun teksten naloopt en kan verbeteren.

Per strip kun je teksten of tekstdelen tot maximaal 250 woorden laten nakijken.

De 10-strippenkaart kost € 179,= en heeft een waarde van € 222,50

Schrijf-strippen:

Deze strippen zijn bedoeld om nieuwe teksten te laten schrijven, nieuwe content voor op je website, een uniek geschreven blog, productomschrijvingen voor op je website, informatieve of creatieve teksten of een nieuwsbrief of mailing 

Per strip kun je teksten laten schrijven tot maximaal 450 woorden. 
De 5-strippenkaart kost € 275,= en heeft een waarde van € 345,= 

Wil jij investeren in jouw teksten en daarmee meer omzet behalen?

Sluit een media-abonnement af, koop een strippenkaart of start onze samenwerking met een losse opdracht.

Neem contact op door een e-mail te sturen of bel me, ik sta voor je klaar.

Kleine lettertjes:

Eigenlijk zijn die er niet, wel duidelijke en transparante voorwaarden, die iedereen kan begrijpen en die niet dubbelzinnig zijn.

 • De strippenkaarten zijn een jaar geldig vanaf de factuurdatum, daarna vervalt je tegoed en kun je geen aanspraak meer maken op het eventuele restantbedrag

 • Je kunt de strippenkaarten gebruiken vanaf het moment dat de betaling is voldaan

 • Je kunt de strippenkaarten inzetten voor elke soort tekst of onderwerp

 • Wil je een tekst die langer is als 450 woorden of A4 formaat, dan kun je meerdere strippen inzetten

 • Strippen kunnen niet worden opgedeeld, tenzij dit vooraf duidelijk en schriftelijk is afgesproken
   

 • Een media-abonnement wordt afgesloten voor een minimale periode van 13 weken, oftewel 3 maanden, en wordt in zijn totaliteit gefactureerd.

 • Er wordt een vaste dag afgesproken waarop jij elke week de feedback en tip ontvangt.

 

Prijzen:

De op deze pagina genoemde prijzen en tarieven zijn exclusief btw en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Persoonlijk gemaakte afspraken en offertes staan altijd boven de prijzen die op deze website of elders op internet genoemd worden.

Home
Tarieven
bottom of page