top of page
  • Foto van schrijverLinda - Goed Geschreven

Doe jij het met passie?

Bijgewerkt op: 6 aug. 2020


De meeste mensen werken om de kost te verdienen.

Je kunt niet leven van de lucht en het geld komt er ook niet zomaar uitvallen. Dus gaan we allemaal braaf naar ons werk en doen we wat we moeten doen. Heel veel mensen gaan met tegenzin naar hun werk en voelen zich niet gewaardeerd. Ze doen iets wat ze helemaal niet leuk vinden of waarvan ze vinden dat ze er niet goed genoeg voor betaald worden.

Dat lijkt me echt vreselijk!

Als je elke dag weer opnieuw met een ontevreden gevoel op pad moet om aan iets te beginnen waar je geen zin in hebt, of energie van krijgt. Toch zijn er velen, die de dagen zo door hun handen weg zien glippen en die elke dag een beetje meer energie kwijtraken.


Tijd voor passie

Ik heb de mazzel dat ik de tijd en daardoor de mogelijkheid kreeg om met mijn passie aan de slag te kunnen gaan. Door mijn periode van ziekte, werd ik eens even vet met mijn neus op de feiten gedrukt en werd ik gedwongen om het een tijdje heel rustig aan te doen. Ik kreeg tijd om na te denken en te beseffen dat nú het moment was aangebroken om mijn passie vorm te laten aannemen.

Om mijzelf te ontplooien tot wie en wat ik wilde zijn. Door me niet langer te laten tegenhouden door allerlei smoesjes, uitstel of gedachtes als "wat zullen anderen er wel niet van denken of vinden".


Met intensieve gedrevenheid bouwde ik een website, die ik vervolgens nog eens 164 keer herschreef, herlas en weer bijschaafde. Net zolang tot ik zo dicht mogelijk bij mijn "ik" was en ik opgeschreven had wat ik wilde uitdragen, wie ik ben en wat ik kan.

Maar vooral hoe ik het doe, en dat is: Met en vanuit passie!

Mindset en kennis

Na het volgen van een paar trainingen en webinars, contact met een mindsetcoach en een businesscoach, heb ik geleerd waar mijn zwakke en sterke punten zitten. De grootste les was:

Vertrouw op je eigen kracht, want het zit al in je en hoeft alleen nog maar zichtbaar te worden voor anderen

En inmiddels durf ik het gewoon hardop te zeggen:

Hier ben ik, IK ben schrijver.

Ik schrijf met passie mijn verhalen, maar ook jouw verhaal, of jouw webteksten.

En als jij op zoek bent naar een storyteller, dan heb ik ook goed nieuws: Je hebt haar gevonden!!


En jij? Doe jij waar je echt goed in bent of wat je echt leuk vindt?23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page