top of page
  • Foto van schrijverLinda - Goed Geschreven

Klaar voor de show?

Bijgewerkt op: 6 aug. 2020

Duurt het jou te lang?

Mij wel... Ik wil verder, en door. Ik gewoon weer alles kunnen doen wat in me opkomt.

Even naar buiten voor een boodschap, spontaan bij iemand aan kunnen wippen voor een gesprekje, een advies of een vraag.

Maar ook een lange wandeling maken en dan even blijven hangen op een terras. De stad ingaan voor iets onzinnigs, thuiskomen met de leukste aankoop ever en dan tussendoor ook nog even een lunch meepakken omdat het zo leuk is om samen even onderweg te zijn en niet te hoeven blijven hangen in het dagelijkse leven van alledag.


Maar dat zal allemaal nog wel even duren, voordat we dat weer allemaal onbezorgd en zonder vrees kunnen doen. We moeten er nu heel hard aan werken opdat we ooit weer richting dat normale leventje kunnen gaan.


De economie is behoorlijk getackeld en de echte klappen zullen nog komen. We doen nu met z'n allen vooral heel erg ons best om overeind te blijven en niet onder te sneeuwen.

Wie heeft de langste adem, wie komt er met het beste idee, wie kan er overleven zonder van te veel factoren afhankelijk te zijn en ga zo maar door.

Nu is dus het moment om op te vallen, want wie nu opvalt, wordt straks misschien nog herinnerd.

Maar hoe val je op als er al zovelen zijn die graag in the picture willen staan. Hoe zorg je ervoor dat je niet onderop de stapel komt te liggen, of ondergesneeuwd raakt.

Jij bent niet de enige die nu adverteert en zichtbaar wil zijn.

Jouw concurrenten willen dat ook: zichtbaar zijn, opvallen en vooral straks herinnerd worden.


Want als het zover is dat iedereen weer anderen nodig heeft om te groeien, is het wel heel fijn als ze zich jou nog kunnen herinneren én ook terug kunnen vinden.

Pak jouw podium en maak een verpletterende indruk!

Hoe? Door ervoor te zorgen dat ze jou niet kunnen vergeten. Zorg dat je in hun hoofd blijft hangen, dat jouw idee ze aanspreekt en ze het gevoel krijgen, én vasthouden, dat ze jou nodig hebben.


Maar hoe breng jij die boodschap over?

Juist... met goed geschreven teksten. En ik kan je daarbij helpen, door de teksten op jouw website of voor jouw sociale media berichten zo te schrijven, dat bezoekers nieuwsgierig worden, dat ze doorlezen en uiteindelijk ook klikken, inschrijven en misschien zelfs kopen.

Dat jouw boodschap overkomt en dat men het gevoel krijgt dat ze jou, jouw product of dienst straks écht nodig hebben.


Stuur mij jouw teksten, jouw ideeën of jouw ruwe opzet en ik bouw jouw podium, zodat jij straks het stralende middelpunt bent en men niet meer om jou heen kan.

Daarna hoef jij er alleen nog maar voor te zorgen dat je klaar staat, zodat de show kan beginnen!!27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page