top of page
  • Foto van schrijverLinda - Goed Geschreven

Kun jij toveren?

Bijgewerkt op: 6 aug. 2020

Oké, je hebt inmiddels een beetje je draai gevonden en je houdt je keurig aan alle voorschriften, aanbevelingen en regels.


Thuis heb je alles weer redelijk onder controle, de kinderen hebben hun draai gevonden in het nieuwe "thuis-school-leven" en jij kunt inmiddels, tussen de bedrijven door, je eigen business ook weer wat aandacht geven.


Maar om nu te zeggen dat je hier tevreden mee bent, en dat het je voldoening geeft,... Nee!! Dit is niet wat jij wilt, hier word jij niet blij of gelukkig van en zeker niet rijk.


Tijd dus om in actie te komen, want nu alles en iedereen nog even in rust is, op zichzelf gericht en een behouden pas op de plaats maakt, kun jij mooi extra tijd en aandacht aan jouw business geven.

Zo ben jij straks, als we dit allemaal overwonnen hebben en het gewone leven weer doorgaat, voorbereid op de nieuwe drukte die komen gaat en klaar om jouw business weer te runnen.

Dus kijk eens kritisch naar je website. Is die nog wel up-to-date? Is het nu tijd om eindelijk eens die make-over te gaan doen? Klopt de inhoud nog met wat jij doet en wilt uitstralen?

Is dit wellicht het moment om je eens te gaan verdiepen in sociale media platforms zoals Facebook en Instagram? Om een cursus te gaan doen en je kennis te verbreden? Plaats eens verkoop advertenties op sites waar je mensen van jouw doelgroep kunt aantrekken. Of begin met het verzamelen van e-mail adressen van je klanten zodat je ze op de hoogte kunt houden van veranderingen in de markt en wat jij ze kunt bieden om daarop in te spelen.


Maar bovenal:

Zorg ervoor dat jouw teksten staan als een huis!!

Zorg dat jouw klanten, zodra ze jouw berichten lezen, het gevoel krijgen dat ze niet zomaar om jou heen kunnen, en dat jij ze aan het denken zet. Geef ze via jouw website het gevoel dat ze het zonder jou wel kunnen schudden en in de schaduw staan van hun concurrent, omdat die wel meegaat met de flow.


Als jij anderen namelijk kunt inspireren, komt jouw business als vanzelf weer van de grond, ontwaak jij moeiteloos uit deze crisis en ben je straks voordat je het weet weer volop bezig met waar jij goed in bent, en hoef je geen tijd te verspillen aan het zoeken naar klanten.


Dus ga aan de slag!! Stort je met passie op jouw digitale uithangbord, maak indruk met jouw website of bezorg jouw klanten een verpletterde e-mail. Hoe? Door ze te betoveren met goed geschreven teksten.


Als jij nu denkt: "Ja hoor, heel leuk bedacht, maar wie gaat er met dat toverstafje zwaaien en die teksten schrijven?" dan hoef je nu maar één ding te doen, en dat is contact opnemen met mij door een e-mail te sturen of gewoonweg de telefoon te pakken.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page