top of page
  • Foto van schrijverLinda - Goed Geschreven

Let's talk about money

Bijgewerkt op: 6 aug. 2020

Om de een of andere reden vinden sommigen het altijd gênant of niet relevant om over hun uurloon en de prijs van hun producten of diensten te praten. Vaak vermelden ze deze ook niet op hun website en de enige manier om erachter te komen wat iets kost, is door contact op te nemen. Maar waarom zou je daar een geheim van maken? Hoeveel makkelijker is het om beslissingen te nemen als je weet wat voor prijskaartje ergens aan hangt.


Als ik voor een keuze sta en ik kan niet direct vinden wat datgene kost dan ben ik er al heel snel klaar mee. Hoe irritant is het om voor een etalage te staan, waar geen prijzen worden vermeld? Je ziet een mooie jurk, maar je weet niet wat die jurk kost. Zou jij hem dan blindelings kopen? Ik niet.


Bestel jij van een menukaart zonder prijzen?

En zo werkt het ook met websites, folders en nieuwsbrieven. Vage voorspellingen, mooie beloftes, ingewikkelde formules, high-tech taal, allemaal prachtig, maar zonder prijs is het waardeloos.

Als het om geld gaat, is een verrassing alleen leuk als je de loterij wint, of op een andere manier geld krijgt. Niet als het je geld gaat kosten, want dan wil je gewoon van te voren weten waar je aan toe bent.

Dus wees open. Transparant. Zeg gewoon wat je doet en ook wat je daarvoor rekent.

Als dat natuurlijk mogelijk is hè. Ik kan me namelijk indenken dat er legio beroepen en diensten zijn die niet zomaar als eenheidsworst te verkopen zijn, dus voel je niet meteen aangevallen ;)


Toch denk ik dat openheid van prijzen meewerkt aan positieve verkoop en een actief marketing plan.

Als je open bent over wat je precies doet en wat dat ongeveer kost, zijn mensen veel sneller geneigd om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden, als wanneer het een soort van groot geheim is.


Is een tekstschrijver duur?

Hoeveel mensen zullen er blij verrast zijn om bijvoorbeeld te ontdekken dat een tekstschrijver helemaal niet zoveel kost als ze dachten. Dat goede teksten gewoon binnen handbereik liggen.

Met die wetenschap zullen ze misschien nu wél de stoute schoenen aantrekken en iemand benaderen om de teksten van hun website opnieuw te laten schrijven. Omdat ze al een tijdje twijfelen en niet 100% tevreden zijn, maar tot nu toe steeds denken dat dat vast "heel veel geld gaat kosten". En het is ook niet ondenkbaar dat ze de kracht van goede teksten verkeerd inschatten en niet doorhebben dat het ze meer kan opleveren. Wie weet,...


Aan mij ligt het in ieder geval niet :)

Ik ben een open boek. Ik reken per woord / tekst / strippenkaart / abonnement, en je kunt met mij alle kanten op. Ik ben transparant en leg op mijn website precies uit wat ik doe, tegen welk tarief. Het liefst reken ik per woord, zodat jij altijd weet wat je krijgt voor jouw geld en jij niet appelen met peren hoeft te vergelijken.

Hoe lang ik erover doe is mijn probleem, jij krijgt waar je voor betaalt.

Dus als jij nu nog steeds twijfelt, check dan eens mijn website www.goedgeschreven.com en mijn tarieven. Worstel niet langer zelf met woorden en laat mij het podium creëren waar jij jezelf kunt zijn, zonder dat jij jouw hoofd erover hoeft te breken. Laat mij doen waar ik goed in ben, dan kan jij doen waar jij goed in bent en hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw teksten, website, advertenties, sociale media berichten, mailing en nieuwsbrieven. Hoe fijn is dat!!


Zeg JA tegen een tekstschrijver!

Ik sta voor jou klaar en het enige dat jij hoeft te doen is contact opnemen met mij en JA zeggen. JA, voor duidelijke prijzen en tarieven, zonder verrassingen.

JA omdat jij graag nog verder wilt komen dan dat je nu bent.

En JA omdat het helemaal niet gek is om toe te geven dat jij gewoon wilt doen waar jouw passie ligt, maar dat jij datgene waar je minder sterkt in bent, uit handen wilt geven.


Go for it en zet die stap naar the next level, blijf niet langer aanhikken tegen wat jou niet ligt of gewoonweg niet gaat lukken. Neem contact op en maak jezelf blij, want met één klik kun je te weten komen wat mijn prijzen zijn. Als je mij het schrijfwerk laat doen, kan jij je ondertussen rijk rekenen.


www.goedgeschreven.com/tarieven
49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page