top of page
  • Foto van schrijverLinda - Goed Geschreven

Profiteren van de crisis

Bijgewerkt op: 6 aug. 2020

Het is duidelijk, we zitten middenin een crisis. We moeten adviezen opvolgen, maatregelen nemen en wellicht binnenkort strenge instructies volgen. Dit kost sommigen veel extra tijd.

Maar misschien heb jij juist wel wat meer tijd over,...

Omdat je nu minder tijd kwijt bent met reizen omdat je thuiswerkt, omdat je gewoonweg even niet aan het werk kán, of misschien wel omdat je bijvoorbeeld veel minder opdrachten hebt als anders, wat natuurlijk niet fijn is!!


Hoe dan ook,... als jij meer tijd hebt, wát doe je dan met die extra tijd? Blijf je een uurtje langer in bed en geef je je over aan een soort van "vakantie" ritme?

Of benut je deze extra uren optimaal en laat je de crisis vóór jou werken?


Je zou kunnen investeren in zelfontplooiing door eindelijk eens die cursus te gaan doen. Je kunt actief op zoek gaan naar manieren om meer klanten aan te trekken én je kunt jouw website en/of sociale media kanalen eens flink onderhanden nemen.

Lees eens bewust de teksten op je website eens na. Kloppen ze nog? Vertellen ze wat jij wilt vertellen? Dragen ze jouw verhaal goed uit? Zijn de foto's bij jouw teksten nog steeds van toepassing, en ga zo maar door.


Als teksten en schrijven niet helemaal jouw ding zijn, overweeg dan eens om een tekstschrijver in de arm te nemen, of laat iemand uit je omgeving eens kritisch naar jouw website kijken.

Met wat subtiele veranderingen kan alles ineens op z'n plek vallen, maar soms is het ook nodig rigoureuze veranderingen aan te brengen. Het belangrijkste is dat jij er straks weer helemaal klaar voor bent, ná de crisis, en kun je verder met waar jij goed in bent!


Ik nodig je uit om vrijblijvend contact op te nemen, zodat we eens samen naar jouw teksten, folder of website kunnen kijken en een plan kunnen uitstippelen.

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page