top of page

Goed Geschreven

Sprekende teksten

Die ervoor zorgen dat jij opvalt en aan de top komt

IMG_9950_edited.jpg

Goed Geschreven

Goed Geschreven
is gespecialiseerd in:
  • Webteksten
  • Storytelling
  • Blogteksten

T

Tarieven

Wellicht ben jij nog in de veronderstelling dat een tekstschrijver heel duur is en dat jij je dit niet kunt veroorloven, maar heus, het zal je alles meevallen.

Ik weet dat dit oubollig klinkt of lijkt op het eeuwige wijzende vingertje, maar het is echt een gemiste kans als jouw klanten weglopen naar de concurrent of jou minder serieus nemen omdat ze zich ergeren aan slecht lopende teksten of teksten met taalfouten. 

Misschien denk jij dat dat jou dat niet zal gebeuren en dat jouw klanten écht voor jou kiezen en jouw minder sterke punten, zoals schrijven, taal en grammatica op de koop toe nemen, maar dat is helaas niet zo.

Dus nee, als jij een tekstschrijver inhuurt, mij of een ander, zul je daar niet op leeg lopen.

Je zult er écht beter van worden. Beloofd.

Een tekstschrijver inhuren is een kleine investering,
die jou en je bedrijf veel voordelen gaat opleveren


Een tekstschrijver schrijft jouw teksten zo, dat ze prettig lezen, foutloos zijn, SEO-proof zijn en jou voordeel opleveren. Met verse content op je website ben je aantrekkelijk voor zoekmachines. En zoekmachines die jou goed kunnen vinden, leveren jou klanten op.

Uurtarief:

Mijn uurtarief bedraagt grofweg € 69,= en al mijn genoemde tarieven zijn hier dan ook op gebaseerd.* 
Als jij maatwerk wilt, zoals advies, overleg, ontwerp, een website, uitgebreide opmaak, een zoekwoorden onderzoek of als er ook research verricht moet worden voordat ik jouw tekst schrijf, zal ik een opgaaf doen van het geschatte aantal uren dat benodigd is om de klus te klaren. Mocht dit gaandeweg bijgesteld moeten worden, dan zal dit altijd in overleg gaan.

€ 69,-- is het minimum tarief
Aanpassingen na oplevering worden volgens het uurtarief berekend per 15 minuten.
Teksten boven de 450 woorden worden naar rato berekend.*

A4 / 500 woorden tarief:

Wil jij een nieuwe unieke tekst laten schrijven, voor jouw website, folder, nieuwsbrief of blog?
Ik schrijf jouw verhaal of tekst met jouw tone of voice, in de stijl die jij wilt uitstralen.

 

Je kunt bij mij terecht voor zowel informatieve als creatieve teksten, over elk gewenst onderwerp en voor elke gewenste publicatie.

Webteksten, storytelling teksten en blogs zijn mijn specialiteiten, maar zelfs als jij wilt dat ik jouw boek schrijf, doe ik dat en ben ik jouw ghostwriter. 


Lever het onderwerp en de informatie aan waarvan je wilt dat die verwerkt wordt, geef voor content teksten aan op welke zoekwoorden je graag gevonden wilt worden en ik schrijf een SEO-proof tekst voor je.

Mijn tarief voor unieke teksten, die ik speciaal op jouw verzoek schrijf, gebaseerd op de informatie die jij mij verstrekt, bedraagt € 69,= per 450 woorden / per uur.*

Redigeren:
Voor het redigeren, dus puur grammaticaal nakijken en corrigeren van teksten, reken ik
€ 10,= per 1000 woorden voor teksten vanaf 5000 woorden.
Voor teksten van 0 tot 4999 woorden is het tarief € 12,= per 1000 woorden.

Teksten bij voorkeur aanleveren als tekstbestand of document zonder actieve opmaak.

Herschrijven:
Als teksten geredigeerd en herschreven moeten worden aan de hand van een bestaande tekst en er geen nieuwe informatie aan toegevoegd hoeft te worden, reken ik € 89,= per 1000 woorden. 
Kromme of slecht lopende zinnen herschrijf ik, informatie wordt in een logische volgorde geplaatst en jouw tekst wordt één samenhangend en duidelijk verhaal dat prettig wegleest.
Teksten bij voorkeur aanleveren als tekstbestand of document zonder actieve opmaak.

Wil jij investeren in jouw teksten en daarmee meer omzet behalen?

Start onze samenwerking en neem contact op door een e-mail te sturen of bel me.
I
k sta voor je klaar.

*Kleine lettertjes:

Hoewel die er eigenlijk niet zijn, omdat alles hierboven duidelijk en transparant genoemd is, in bewoordingen die iedereen kan begrijpen en die niet dubbelzinnig zijn, zijn er wel een paar aanvullingen die ik duidelijk wil vermelden:

  • Het uurtarief bedraagt € 69,-- exclusief btw. Dit is het minimum tarief en geldt ook voor opdrachten die minder dan 450 woorden bevatten of minder tijd in beslag nemen als een uur.

  • Bij elke opdracht is een kennismakingsgesprek van circa 30 minuten inbegrepen, deze tijd wordt niet doorberekend.

  • Vervolg overleg via e-mail, telefoon of video call, als de opdracht bijvoorbeeld tussentijds aangepast wordt, als er  aanpassingen na de eerste oplevering gedaan moeten worden et cetera, worden volgens het uurtarief berekend per 15 minuten.

Prijzen:

De op deze pagina genoemde prijzen en tarieven zijn exclusief btw en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Persoonlijk gemaakte afspraken en offertes staan altijd boven de prijzen die op deze website of elders op internet genoemd worden.

Home
Tarieven
bottom of page